Cum plătesc?

Floraria Avantgarde este locul de unde puteți comanda și beneficia de livrari buchetelivrari aranjamente, livrari baloane sau livrari plante!

Ne place să livram bucurie sub formă de buchete și aranjamente florale, cadouri, baloane sau plante de interior, pentru a vă ajuta să transmiteți apreciere, recunoștință și iubire. În procesul de cumpărare, vrem să aveți o experință unică, desfășurată în siguranță, în urma căreia să impresionați persoana iubită. De aceea, în functie de preferințe, noi vă asigurăm confortul de a alege una dintre următoarele opțiuni de plată:

Credit card/Debit card

Puteti plati fara griji cu cardul dvs. de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Noi va asiguram ca nu stocam nici una dintre datele de card folosite in platile online catre Floraria Avantgarde.

Cash la livrare

Doriti sa platiti cu bani cash? Nicio problema. Noi va aducem florile pe care vi le doriti, iar dvs. puteti inmana suma datorata curierului nostru. Pasul urmator: daruiesti chiar dvs. cadoul frumos colorat persoanei potrivite!

Plata la sediul Floraria Avantgarde - Str. Cicero 32, Dr. Tr. Severin

Aveti drum pe la noi? Va asteptam cu drag sa va impresionam cu noile decoruri din atelierul nostru. Apoi, dupa o repriza de admirat, puteti achita comanda direct la noi – cash sau cu cardul. Daca alegeti aceasta modalitate de plata, aveti doua optiuni: fie ridicati comanda atunci cand veniti sa o achitati, fie o livram noi mai apoi, cui doriti dvs. In oricare dintre cazuri, suntem nerabdatori sa ne cunoastem in persoana.

Plata prin transfer bancar

Daca alegeti aceasta optiune, imediat dupa terminarea comenzii veti primi pe email suma finala si toate datele de care aveti nevoie pentru a efectua transferul. Dupa inregistrarea comenzii, asteptam sa ne trimiteti dovada platii pe comandaflori@avantgarde.ro si imediat apoi, noi va vom pregati comanda pentru a vi-o inmana sau pentru a o livra. Ulterior, in termen de 2-3 zile lucratoare va vom trimite factura aferenta comenzii dvs. prin email, pe adresa pe care ati folosit-o atunci cand ati creat contul de utilizator pe site-ul Floraria Avantgarde.